Производи

Каонички Кашкавал

(ПОЛНОМАСЕН KAШКАВАЛ KРСТАШ)

КАОНИЧКИ KАШКАВАЛ e производ кoj сe добива преку млечен природен пат без додавање било какви адитиви.

Состојки: МЛЕКО, Сир, со max 3%

Мин. 45% млечна маст усм

Да се чува на температура до +5°C

 

Пица Сирење

СВЕЖО ПОЛНОМАСНО СИРЕЊЕ

ПИЦА СИРЕЊЕ e производ кoj сe добива преку млечен природен пат без додавање било какви адитиви.

Состојки: МЛЕКО, со макс 3%, сир.

Мин 49% млечни масти усм

Да се чува на температура до +5°C

Чаден Кашкавал

ЧАДЕН КАШКАВАЛ e производ кoj сe добива преку млечен природен пат без додавање било какви адитиви.

Состојки: МЛЕКО, со макс 3%, сир.

Мин 49% млечни масти усм.

Да се чува на температура до +5°C

Албуминско Ситно Сирење

АЛБУМИНСКО СИТНО СИРЕЊЕ e производ кoj сe добива преку сурутка природен пат без додавање било какви адитиви.

Ги содржи сите есенцијални аминокиселини потребни за човечката исхрана.

Протеините од сурутка со своите биолошки вредности ги надминуваат сите животински и растителни протеини.

Состојки: Млечни масти во сува материја мин.10%

Сува материја мин.20%

Да се чува на температура до +8°C

Путер

(ПУТЕР I КЛАСА)

ПУТЕР e производ кoj сe добива преку млечен природен пат без додавање било какви адитиви.

Состојки : МЛЕКО ,со макс 2%

Мин 82% млечни масти усм.

Да се чува на температура до +5°C

Моцарела

МОЦАРЕЛА e производ кoj сe добива преку млечен природен пат без додавање било какви адитиви.

Состојки : МЛЕКО , сир

Мин 45% млечни масти усм.

Да се чува на температура до +5°C

Шарско Сирење

ШАРСКО СИРЕЊЕ e производ кoj сe добива преку млечен природен пат без додавање било какви адитиви.

Состојки : МЛЕКО ,со макс 2%, сир

Мин 45% млечни масти усм.

Да се чува на температура до +5°C

ZIV Company - Млекара со искуство и традиција

© Сите права се задржани 2016. Веб Дизајн и обработка WEBSKI