Производи на акција со Попуст до 20%Повеќе

Тост со растопен природен млечен кашкавал на ЕкоМлек

Појадок за убав ден – тост со растопен природен млечен кашкавал на ЕкоМлек – мммм вкусот на утрата кои ги сакаме!

Искомбинирајте Димен ЕкоМлек кашкавал и чаша црвено вино

Совршена комбинација за петок – димен ЕкоМлек кашкавал и чаша црвено вино мммм вкусот на утрата кои ги сакаме!

Состојка во секоја пица – природен,вкусен млечен кашкавал

Најважната состојка во секоја пица – природен,вкусен млечен кашкавал – одберете го најдобриот!

Наши препораки Викенд акцииПовеќе
Бесплатна испорака и достава

Со нарачка над 1000 денари

Загарантиран 100% квалитет

За Секој производ даваме 100% квалитет

Попуст за дневни и неделни зделки

Не ги пропуштајте попустите на сите зделки

Мојата кошничка (0 производи)

Немате производи во кошничката