Ценовник

ИМЕ НА ПРОИЗВОДОТ
 
ПАКУВАЊЕ
 
ТРАНСПОРТНО ПАКУВАЊЕ
 
ЦЕНА (ден/kg.)
 
Пица Сирење 2/1 Кутија 10×2/1  
Каонички Кашкавал 2/1 Кутија 10×2/1  
Каонички Кашкавал 1/2 Кутија 30×1/2  
Пица Сирење 1/2 Кутија 30×1/2  
Чаден Каонички Кашкавал 1/2 Кутија 30×1/2  
Путер 1/1 Кутија 16×1/1  
Албуминско Ситно Сирење 10/2 Кутија 2×10/1  
Албуминско Ситно Сирење 1/1 Кутија 20×1/1  
Албуминско Парче Сирење Парче Вакум Кутија  
Каонички Полумасен Кашкавал 2/1 Кутија 10×2/1  
Моцарела Канта 5/1 Канта 5/1  

 
Во цената не е пресметан ДДВ од 18%.
Цената ги вклучува трошоците за достава.

 

ZIV Company - Млекара со искуство и традиција

© Сите права се задржани 2016. Веб Дизајн и обработка WEBSKI